Home Singles NEO MINOR – Enough

NEO MINOR – Enough

by Bart Verlent

Lokeren staat in augustus weer volop in de belangstelling dankzij de Lokerse Feesten en de Fonnefeesten maar in de Oost-Vlaamse stad wordt ook boeiende muziek gemaakt. Dat bewijst het vijfkoppige Neo Minor. Ze maken sinds 2015 dromerige popsongs, wonnen diverse muziekwedstrijden en brachten in 2019 hun naamloze ep uit.

© Neo Minor

Na twee jaar stilte kwam deze maand de aanstekelijke single You uit en nu laten ze de opvolger alweer los op de wereld. Enough opent vrij ingetogen met een sombere synthlijn, een groovy baslijn, gedreven drums en de loepzuivere stem van Astrid Vlaminck. In het refrein plooit het nummer mooi open en krijgen we een meezinger van formaat.

Deze band weet hoe ze boeiende singles moeten schrijven. Enough zou zeker niet misstaan in het oeuvre van Chvrches. Neo Minor heeft met andere woorden een sound die best zou kunnen aanslaan ver buiten onze grenzen en ze zouden zeker niet misstaan op de affiche van de Lokerse Feesten.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More