Home Singles NEKO – Poor Millennial Crybaby

NEKO – Poor Millennial Crybaby

by Nel Mertens

Na zijn debuutsingle New Lines laat Robin De Geus van Neko een tweede single op ons los. Poor Millennial Crybaby is één van de vier tracks die hij lost voor de release van zijn debuutalbum.

© Nosh Ipenburg

Bij deze laat hij een uptempo track horen, vol na-zomerse energie. In tegenstelling tot de diep melancholische eerste single, bruist de indietrack Poor Millennial Crybaby met melodische gitaarlijnen, easy catchy ritmes in een warm arrangement. En de zang, wel die klinkt samen met de catchy backing vocals, nagenoeg perfect.

Toch is de verborgen frustratie voelbaar, zeker in het intermezzo met verwrongen psychedelische gitaarsolo. “Millennials leven met de belofte dat ze alles kunnen bereiken en tegelijkertijd in de schaduw van het idee dat dat niet lukt. Poor Millennial Crybaby zoomt in op deze stress, maar met een hint naar het bevrijdende gevoel van de acceptatie dat je zo nu en dan gaat falen”, legt De Geus uit.

Facebook / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More