Home Belgisch NDUGU – Moon (ft Témé Tan) (Eigen Beheer)

NDUGU – Moon (ft Témé Tan) (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

Ah de kindertijd… een tijd waarin de wereld er een stuk eenvoudiger uitzag. Een tijd ook waarin je (hopelijk) nog niet geconfronteerd werd met de grote vragen des levens en alles draaide om papa en mama (m/v/x). Maar wat als die ouders het steeds minder met mekaar konden vinden en stilaan uit mekaar groeiden?

Ndugu samen met Témé Tan tijdens de cd-release in De Centrale (Gent) © Björn Comhaire

Dat is waar de heerlijke nieuwe single Moon van de warme, Gentse band Ndugu over gaat. De zuiderse, laidback vibe van de muziek en de zomerse videoclip waarin je Témé Tan en Owen Perry Weston aan het werk ziet, doen anders vermoeden, maar dit nummer gaat wel degelijk over het einde van de kinderlijke naïviteit. De realisatie dat papa en mama misschien toch niet voor altijd samen blijven, en dat je als kind min of meer verplicht wordt een keuze te maken. Dat de single Moon gedoopt werd en niet Sun geeft misschien een inkijk in de afloop van dit alledaagse, maar daarom niet minder pijnlijke, drama.

Moon is de derde single uit de debuutplaat van Ndugu die je kan beluisteren op Spotify. Wil de band financieel steunen of hou je van een fysieke drager in vinyl dan kan je hier terecht.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More