Home Singles NAKED PASSION – Lullabies For Anxiety

NAKED PASSION – Lullabies For Anxiety

by Luminous Dash

Door: Kurt Van Camp

Uit het Luikse bereikte ons onderstaande clip van Naked Passion. Het betreft hun nieuwste single, en die werd meteen uitgebracht door het alternatieve label JauneOrange.

De naam van dit label doet mogelijks een belletje rinkelen, want het is bekend van bands als The K, Cocaine Piss, Girls in Hawaii en nog enkele anderen. Lullabies For Anxiety is de voorbode van hun ep en laat alvast een aardige indruk na.

Denk muzikaal aan wat er gebeurt als je Muse en Queens Of The Stone Age in een blender gooit. Toch weet Naked Passion het allemaal af te kruiden met eigen ideeën om zo tot een organisch geheel te komen. Op de diverse digitale kanalen kan je ook een ‘extended version’ beluisteren met een langer, alternatief einde. Zeker de moeite waard om te beluisteren.

De donkere sfeer die de clip uitademt past perfect bij het nummer zodat dit een wel erg toffe teaser is voor de aankomende ep. Wij zijn benieuwd.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More