Home Singles NAGA GHOST – Truth

NAGA GHOST – Truth

by Bart Verlent

Vorig jaar maakten we kennis met het nieuwe project Naga Ghost van Annelies Van Dinter (Echo Beatty) en Christophe Claeys (ex-drummer van o.a. Amatorski, Balthazar en Douglas Firs) die toen hun debuutalbum The Kinder One Lives Inside uitbrachten. Van Dinder en Claeys vonden elkaar in het experiment en door plaats te geven aan “het moment”. Voor deze langspeler nodigde het duo muzikale-vrienden uit om mee te jammen zoals Yannick Dupont (Yokai, Ottla), Koen Ginsen (An Pierlé Quartet), Tomas Jillings (Linus, Ottla) en Joris Caluwaerts (STUFF.). Orson Wouters (Transistorcake) nam de mix voor zijn rekening.

© Naga Ghost

Deze release wordt nu ook fysiek uitgebracht op tape. Om dat te vieren brengt het duo er nog een single uit. Ze kozen het voortreffelijke Truth. De arrangementen zijn vrij somber gehouden met een overstuurde gitaar, gedreven drums en de knappe stem van Van Dinter. In het refrein komt er wat kleur in het nummer dankzij synths en bas. Meer Truth ook niet nodig om ons mee te slepen.

Truth is nog maar één van de vele pareltjes die op dit album/tape te vinden zijn. Spijtig dat deze langspeler niet meer aandacht kreeg bij de release want het is echt een hele straffe plaat!

BANDCAMP

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More