Home Singles AMINAH – Gramophone

AMINAH – Gramophone

by Ann Cnockaert

De Gentse zangeres Aminah laat haar tweede single Gramophone op de wereld los. Deze gaat gepaard met een fantastische videoclip in samenwerking met Permian Filmsopgenomen in het grandioze Kunstencentrum Vooruit in Gent.

Aline Sennesael, een charmante Gentse met West-Vlaamse roots, verandert na haar shift als kleuterleerkracht in miss Aminah en draait zo al jarenlang mee in het Belgische funk-, soul- en hiphop circuit. Eerst als zangeres bij Jayeness en later als zangeres in JTOTHEC’s band. Zo trad ze al op in enkele van de beste zalen van België.

Achter de schermen werkte Aminah verder aan haar eigen sound. Over de nieuwe single zegt ze: “Gramophone vertelt over een persoonlijke strijd. Over die grote liefde die je toch moet lossen. Over het vinden van de de kracht om voor jezelf te kiezen.” Aminah beschikt over een zeer aangename vibe en met haar soulvolle stem blaast ze ons direct omver.

Haar langverwachte debuutalbum Changing Mood zal in 2022 worden uitgebracht onder het Belgische hiphop label Phatmark Collective.

Gramophone is beschikbaar op alle streaming platformen, luister hier.

INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More