Home Singles NAFT – Survival

NAFT – Survival

by Bart Verlent

NAFT ontstond in de zomer van 2018, op straat tijdens de Gentse Feesten. Sindsdien is de zeskoppige band geëvolueerd naar een live techno- en housefenomeen waarbij de blazers hun sound live bewerken en zichzelf zo ter plaatse heruitvinden. Eind vorig jaar liet deze brass-house band al de a-kant van hun naamloze debuutplaat op de mensheid los, nu krijgen we een eerste voorsmaakje van de b-kant.

Op de b-kant laten ze een zwaardere, meer elektronische kant van zichzelf horen door hout- en koperblazers de EDM-tour op te laten gaan. Survival is al een stevige teaser. Zware beats ondersteunen de blazers die de band volledig in de zware techno sleuren. Het nummer klinkt opzwepend; je kan echt niet ontkomen aan de aanstekelijke groove van deze kerels.

Met deze knaller bewijst NAFT dat ze echt wel een uniek zijn en dat ze voor de perfecte soundtrack kunnen zorgen voor de zomerfestivals te laten ontploffen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More