Home Singles MY OWN ADDICTION – How The Story Goes

MY OWN ADDICTION – How The Story Goes

by Hans Verhoeven

Canada is groter dan de Verenigde Staten. En er woont, behalve in de steden, niemand. Je kan ook niet in meren wonen en in de bergen aldaar word je opgevreten door beren of muggen. Kies zelf je manier van gaan.

My Own Addiction komt uit dat land van meren en beren, uit Oshawa en de stichter van dat stadje had waarschijnlijk tandpijn toen hij of zij de naam verzon. Maar goed, dit is My Own Addiction en ze zijn snel groot geworden want ze bestaan nog maar een jaar. En al twee lp’s uit!

©My Own Addiction

Dit is de single uit die tweede, How The Story Goes, en het verhaal gaat dat ze er een cello instopten – je hoort dat gelukkig niet al te erg. Waarom een cello (een iets te groot uitgevallen viool) in songs stoppen omdat Metallica dat ooit in die van hen deed?

Nee, dit is het werk van Alexandra Augustine, zangeres en een goeie. En een prachtige naam, met dank aan haar ouders.

En met dank aan ons: mooie, goeie single, goed gitaarwerk van Andrew Losier. Verwacht niet meteen opwinding, de scherpe kantjes worden over de Atlantic er doorgaans afgeveild, maar kom, we gaan niet zagen. Zou Maple Syrup dan toch iets kalmerends hebben?

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More