Home Singles MUNATIX – Burning Up (Eigen Beheer)

MUNATIX – Burning Up (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Als je zot bent van de jaren ’80 dansklassiekers die de heren Stock, Aitken & Waterman en Giorgio Moroder maakten, dan ben je aan het juiste adres bij Munatix. Erik Knockaert en Jos Sleurs maken sinds 2019, onder die naam, frisse synthpop met een serieuze knipoog naar de jaren ’80 en met eighties nummers waar ze een hedendaags sausje over heen goten.

© Munatix

Het duo zou op korte termijn twaalf song willen schrijven voor een debuutplaat, maar ondertussen krijgen we nog een single. Dit is ondertussen trouwens al de zevende single van het duo.

Burning Up lijkt op een combinatie van I Feel Love van Donna Summer en Call On Me van Eric Prydz. Wat krijg je als je twee dancehits bij elkaar voegt: een vette dansvloervuller.

De 80’s zijn volledig terug en dit duo heeft er een eigentijds randje aan gegeven zodat hun nummer niet gedateerd klinken. Munatix maakte weer een fijne dancehit die iedereen op de dansvloer krijgt.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More