Home Belgisch MOOSJER – I Want You

MOOSJER – I Want You

by Ann Cnockaert

Moosjer, het alter ego van Lieven Cardoen, lanceert zijn derde single I Want You vergezeld van een indrukwekkende videoclip gemaakt door Ward De Langhe.

Artwork © Ward De Langhe

Na de straffe tweede single Lat min gerust die we eerder omschreven als kleinkunst met een hoofdletter K, verrast Moosjer ons deze keer met een totaal andere muziekstijl. Gedurende zijn hele leven koesterde hij een liefde voor reggae, en dat komt duidelijk naar voren in zijn nieuwste nummer I Want You dat doordrenkt is met de ontspannen reggae-vibe. Het lied is geschreven voor Melanie Madon, de moeder van zijn kinderen.

Moosjer blijft ons inspireren met zijn muziek, en I Want You is opnieuw zo’n nummer dat onder je huid kruipt. Op de golven van een zomerse vibe levert hij een krachtige song af, waarbij zijn warme stem meedeint op de relaxte, ritmische beat om vervolgens krachtig uit te halen. Vergeet zeker niet de prachtige bijbehorende videoclip te bekijken, een indrukwekkend staaltje artistiek talent.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More