Home Singles MOONEYE – In Between (Mayway Records)

MOONEYE – In Between (Mayway Records)

by Bart Verlent

Vanaf volgende maand gaat Mooneye terug de baan op. Ze blijven eerst in eigen land met verschillende uitverkochte concerten, daarna trekken Michiel Libberecht en co voor het eerst naar Duitsland en ze sluiten de tournee af in Nederland. Wie dacht dat we op deze tour enkel nummers zouden krijgen uit het debuut Big Enough heeft het fout. We moeten er nog een jaar op wachten maar in februari 2024 verschijnt het tweede album van Mooneye.

© Mooneye

Deze keer dook de band de studio in met Koen Gisen (Naima Joris, Meskerem Mees, An Pierlé…) die de sound van Mooneye heeft opengetrokken en nog een weidser maakte. Dat valt al onmiddellijk op in de eerste teaser In Between. Op deze single is duidelijk te horen dat Mooneye door de jaren gegroeid is en nu nog met een straffer geluid voor de dag komt.

Le nouveau Mooneye is gearriveerd en dat met een top single met internationale allure. Dit belooft alvast opnieuw een straffe plaat te worden.

Je kan Mooneye live aan het werk zien op:

05/03 – La Petite Fabriek, Doornik
08/03 – Hnita Jazz Club, Heist-Op-Den-Berg
09/03 – Den Trap, Kortrijk SOLD OUT
11/03 – Concertzaak, Mechelen
15/03 – Cactus, Brugge SOLD OUT
16/03 – Cafe Cafe, Hasselt
17/03 – Singer, Rijkevorsel
18/03 – Harmonie, Oudenaarde
23/03 – Charlatan, Gent SOLD OUT
24/03 – 4AD, Diksmuide SOLD OUT
25/03 – AB, Brussel SOLD OUT
31/03 – Atelier Rock, Huy
06/05 – Belvedere, Namen

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More