Home Singles MONOKIMONO X WILLEM ARDUI – Vrije Val (Small Art/N.E.W.S.)

MONOKIMONO X WILLEM ARDUI – Vrije Val (Small Art/N.E.W.S.)

by Bart Verlent

Op 3 december brengt Ben Tanghe met monokimono de collab-ep Jij & Ik uit, waarop Tanghe samenwerkt met puntjudith, Frankie Fame, Vic Willems, Ruben Lefever (Float Fall) en Willem Ardui (Blackwave). Allemaal bevriende artiesten die ook aanwezig zullen zijn op de ep voorstelling op 4 december in de Antwerpse Trix.

© monokimono

Voor de release van de ep krijgen we nog een voorproefje met de single Vrije Val die monokimono heeft opgenomen met Willem Ardui van Blackwave. Op dit nummer rekenen ze af met gevoelens van doelloosheid, met stemmen die rond elkaar dansen in een eindeloze val. Deze track werd geschreven in een leegstaande concertzaal. Die leegte voel je in deze single.

Vrije Val is een smaakvolle, zweverige electro-track die stevig binnenkomt en je subtiel uitnodigt op de dansvloer. Het is weer een straffe track die duidelijk de monokimono-kwaliteitsstempel draagt.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More