Home Belgisch MOGO – Richard Nixon, Or How to Deal with Anxiety (Don’t Panic!) (Eigen Beheer).

MOGO – Richard Nixon, Or How to Deal with Anxiety (Don’t Panic!) (Eigen Beheer).

by Didier Becu

Het moet niet altijd over mijnheer Trump gaan, ook jaren na datum blijft het heerschap Richard Nixon een uitgesproken figuur om de wanpraktijken of andere maatschappelijke fobieën van deze wereld aan te kaarten.

Dat heeft het viertal Mogo maar al te goed begrepen. Kort door de bocht zou je kunnen stellen dat Mogo powerrock maakt, ruimer door de bocht zul je wel merken dat Mogo staat voor een band met een eigen smoel die hoe meer je ze draait des te beter de songs worden en voor je het weet heb je een undergroundhit in je kop.

Richard Nixon, Or How to Deal with Anxiety (Don’t Panic!) is hun nieuwste en wordt door de band omschreven als groezelige cornflakewaves op het scherpst van de snee.

Je kan het nummer vinden op hun onlangs verschenen Barry’s Mixtape (dat heeft iets te maken met een konijn) en is beschikbaar op Apple Music, Spotify of gewoon fysiek op cd.

De clip die gefilmd is door Geoffrey Goubert is een hommage aan de cultfilm La Grande Bouffe waarin een groep flamboyante gekken zelfmoord plegen door zichzelf dood te vreten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More