Home Belgisch MILLBROOKS – Red Light District (Eigen beheer).

MILLBROOKS – Red Light District (Eigen beheer).

by SANDRA REGENT

In 2017 haalden ze de selectie van De Nieuwe Lichting: de West-Vlaamse poprockband Millbrooks. De vijfkoppige band heeft niet stilgezeten sindsdien en dropt een eerste single met bijhorende videoclip. De jongens halen de mosterd onder andere bij Queens of the Stone Age, Franz Ferdinand, Supergrass en oerbritpoppers Oasis.

(c) Millbrooks

Vijf enthousiaste rockers, scheurende gitaren, opjuttende drums en meerstemmige zang. Het dynamische tempo van Red Light District werkt aanstekelijk en levert gepolijste maar pittige rock op. In de Nederlandstalige intro ‘stap voor stap’ in de videoclip herkennen we de warme stem van Sun Gods frontman Brent Buckler. The Last Shadow Puppets-fans zullen zeker aan hun trekken komen met deze uitbundige britpop met een zweem rockabilly.

De band werkt ondertussen volop aan hun debuut-ep die ze voorstellen op 23 mei in BarBroos te Gent. Als voorbode krijgen we begin mei eerst nog een tweede single, opnieuw met clip. We houden jullie op de hoogte!

https://www.facebook.com/millbrooksmusic

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More