Home Belgisch MICHAEL DENO – Closer To The Beat

MICHAEL DENO – Closer To The Beat

by Ann Cnockaert

We leerden Michael Deno voor het eerst kennen toen hij optrad als openingsact voor Heather Nova tijdens de kampvuurconcerten in Holsbeek. De kans is groot dat je zijn stem de afgelopen jaren al een paar keer hebt gehoord. In Vlaanderen is hij immers bekend geworden door zijn deelname aan programma’s zoals o.a. The Voice van Vlaanderen’. Ook kennen velen hem als zanger en gitarist bij Lost Frequencies. En nu presenteert hij zijn nieuwste single Closer to the Beat.

©Koen Bauters


In zijn meest persoonlijke single Closer To The Beat haalt Deno twee spreekwoorden aan om te benadrukken dat schijn bedriegt en dat oppervlakkige indrukken niet altijd de realiteit weerspiegelen. Hij deelt zijn eigen ervaring van ogenschijnlijk succes en geluk, terwijl hij wijst op de universele strijd tegen innerlijke demonen. Closer To The Beat moedigt aan tot oprechte gesprekken om achter de façade te kijken en roept op om de virtuele wereld van sociale media te verlaten en dichter bij de kern van het leven te komen.

Met een warme stem die een diep en soulvol karakter draagt weet Deno ons moeiteloos te betoveren. Closer To The Beat is een pakkende popsong die zich als een onuitwisbare melodie in je hoofd nestelt. Wat ons betreft is Deno klaar om de Vlaamse podia te veroveren.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More