Home Singles MESKEREM MEES – Astronaut (Mayway Records)

MESKEREM MEES – Astronaut (Mayway Records)

by Bart Verlent

Het zal je maar overkomen als beginnende artieste van 19 jaar, je doet mee aan de muziekwedstrijd Sound Track en belandt met je akoestische pareltjes zomaar bij de winnaars. Het jaar daarop doe je voor de aardigheid mee aan Humo’s Rock Rally en ook daar schiet je de hoofdvogel af. Intussen krijg je een mooi contract aangeboden door Mayway Records en worden je beide singles hits…. En toch blijft Meskerem Mees met haar voeten op de grond.

© Meskerem Mees

Vandaag (11/06) verschijnt haar derde single Astronaut en dat gaat gepaard met de aankondiging van haar eerste optreden in Frankrijk. Op 21 juni speelt Meskerem in Parijs ter gelegenheid van 50 jaar FIP/ Radio France. De heren van Balthazar spelen net voor haar en Morcheeba en L’Impératrice staan ook op de affiche. Enkele weken later mag de singer-songwriter ook nog spelen op het prestigieuze Montreux Jazz-Festival!

Terwijl Meskerem Mees in het buitenland gaat doorbreken, kunnen wij nog genieten van deze Astronaut, waarop ze speelser klinkt dan voorheen. Het is een typische Mees-compositie die weer erg aanstekelijk klinkt. Febe Lazou kleurt het nummer met haar cello mooi in zodat we volledig mee zijn met deze zomerse, opzwepende single.

Voor we Meskerem kwijt zijn aan het buitenland kan je haar nog aan het werk zien op:
15/06 – Cc Gildhof, Tielt
16/06 – Het Depot, Leuven
18/06 – Dok, Gent
20/06 – Café Central, Zwevegem
26/06 – Kampvuurconcerten, Holsbeek
28/06 – Trippel Tweije Nul, Heist-op-den-Berg
29/06 – Cc Palethe, Pelt
30/06 – Leven in de Dekenij, Puurs
01/07 – Le Delta, Namen
21/07 – Rivierenhof, Antwerpen
30/07 – Wercher Parklife (met Selah Sue en The Color Grey)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More