Home Belgisch MERGEL – Ik Wil Dat Je Mij Ziet

MERGEL – Ik Wil Dat Je Mij Ziet

by Ann Cnockaert

Eind 2022 maakte de band Mergel indruk met hun debuutsingle Waarheid. Nu zijn ze terug met hun tweede single Ik Wil Dat Je Mij Ziet, die dient als voorloper van hun aankomende debuutep.


Mergel zijn Wouter Reggers (Jakobistan, Melted Uncles) en Sasja Maekelberg (Larssen.). Samen brengen ze Nederlandstalige elektronische pop doordrenkt met een intens gevoel voor sfeer en emotie. De unieke samenwerking tussen Reggers en Maekelberg resulteert in een geluid dat zowel donker als sprankelend is, melancholisch en meeslepend. Hun muziek verkent de delicate balans tussen de overweldigende buitenwereld en de kwetsbare innerlijke gevoelswereld.

Ik Wil Dat Je Mij Ziet weerspiegelt de diepe gevoelens van wanhoop, trots, woede en het verlangen naar de mensen die ons hebben geraakt, zelfs wanneer ze niet langer deel uitmaken van ons leven. Het benadrukt de blijvende indruk die een persoon kan achterlaten, zelfs in hun afwezigheid.

Mergel neemt rustig de tijd om te groeien, maar stelt nooit teleur als het op hun muziek aankomt. Terwijl we geduldig wachten tot de debuutep in het najaar het levenslicht ziet, kunnen we nu al genieten van deze tweede single.

Facebook – Instagram 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More