Home Singles Meltheads – White Lies (Mayway Records)

Meltheads – White Lies (Mayway Records)

by Carl Van Steenbrugge

Daar zijn ze weer, de Meltheads met hun vierde single als aankondiging voor het nieuw te verschijnen album Decent Sex. White Lies rolt binnen met een verdikt lekkere drumsolo en een Talking Heads-baslijn. De ongeïnformeerde luisteraar verwacht een poppy nummer en wordt meteen door de duivelse vocals op het verkeerde been gezet.

(c) Tone Verswijvel

Distorted-zanger Sietse Willems krijgt in dit lied een hemels antwoord van Lindy Versyck, songwriter en de dame die experimenteert met zang in elektronische muziek en zingt bij TJE uit Hasselt. Een mysterieuze combo die het lied letterlijk onverwacht van een toegankelijke song omvormt naar een trip door een gevaarlijke wereld.

De eerdere singles Night Gym, Theodore en All I Want hebben ons al elke keer misleid te voorspellen hoe het album zal klinken. Wij geven graag toe dat dit voor ons een release wordt waarnaar we lekkerbekkend uitkijken. Want bij het na elkaar beluisteren van de reeds geloste nummers viel het ons op dat we ze al heerlijk herkennen, dus dat ze stuk voor stuk goeie songs zijn.

Zoals reeds eerder gemeld, de Meltheads presenteren hun eerste plaat in de Trix in Antwerpen op 1 maart 2024, en op 8 maart 2024 in het Wilde Westen.

YoutubeFacebookSpotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More