Home Singles MEK FEAT. CISKA DHAENENS – I’m Alone

MEK FEAT. CISKA DHAENENS – I’m Alone

by Bart Verlent

Koen Meirlaen was eerder betrokken bij verschillende bands maar sinds 2016 doet hij het solo onder de naam MEK. Hij bracht reeds zeven singles uit waaronder samenwerkingen met Wanthanee en Rosa Butsi. MEKs laatste single dateert alweer van 2021, het duet Go South Now met Rosa Butsi en daar heeft hij nu een tweeluik van gemaakt.

© MEK

Meirlaen nam I’m Alone op met de Gentse singer-songwriter Ciska Dhaenens. Het is een liedje over twee mensen die elkaar moeilijk kunnen loslaten maar toch afscheid moeten nemen. Terwijl de clip van Go South Now opgenomen werd op een van de meest desolate plekken in België, werd de nieuwe clip opgenomen op een van de drukste plekken van Vlaanderen: de reizigerstunnel van station Gent-Sint-Pieters. Mek probeert van elke single een concept te maken.

De nieuwe single is een mooi, ingetogen singer-songwriter nummer waarin de twee stemmen en samenzang uitblinken. Na beluistering blijft het refrein heel lang hangen, I’m Alone heft dan ook alles in huis om een hitje te worden.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More