Home Singles MEDS – Sativa (Eigen Beheer).

MEDS – Sativa (Eigen Beheer).

by Bart Verlent

Mélanie De Saedeleer maakt een combinatie van smooth r&b en nu-soul onder de naam MEDS. Twee jaar geleden bracht ze haar debuutsingle Another Lady uit en het jaar daarop volgde How Do I Know. Door deze releases mocht ze het voorprogramma verzorgen van Fatima, Tsar B en Macy Gray, stond ze deze zomer op Suikerrock en een paar weken geleden op het showcasefestival Eurosonic Noorderslag in Groningen.

(c) : MEDS

In april komt haar debuut-ep uit waar deze Sativa de eerste single uit is. Het nummer ligt in dezelfde lijn als De Saedeleers vorige werk. Lekker in het oor liggende pop r&b die heel professioneel is gemaakt. Het enige probleem is dat er in dit genre dagelijks van deze songs verschijnen en dat je dus wel heel straf uit de hoek moet komen om indruk te maken.

MEDS heeft zeker en vast goede troeven in de hand want ze heeft een knappe stem. Alleen heeft deze Sativa weinig om het lijf. We missen wat eigenheid om ons echt van onze sokken te blazen. Als dit nummer op de radio wordt gedraaid zal het zeker positief onthaald worden maar het zal niet echt opvallen tussen alle ander poppy soul.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More