Home Belgisch MAURO PAWLOWKSI – Down From Nowhere (Unday Records/N.E.W.S.).

MAURO PAWLOWKSI – Down From Nowhere (Unday Records/N.E.W.S.).

by Bart Verlent

We weten al lang dat Mauro Pawlowski een muzikant is die kan schitteren in diverse genres. De man kent geen muzikale grenzen, we weten dus nooit op voorhand wat we van hem mogen verwachten. Dit kan heel experimenteel zijn, maar hij kan ook toegankelijke nummers schrijven. Down From Nowhere is de titelsong van de Eva Cools film Cleo, die afgelopen donderdag in première ging op het Gentse filmfestival.

Pawlowski bracht dit nummer eerder al tijdens een Radio 1 sessie in 2016, echt nieuw is het nummer dan ook niet. Erg is dat natuurlijk niet want het is een prachtig nummer en wij zijn al blij dat het eindelijk officieel verschijnt.

Down From Nowhere laat de gevoelige kant van Mauro zien en die raakt ons heel diep. Hij mag wat ons betreft gerust een volledig album opnemen met zo’n ingetogen nummers. De gelimiteerde 7” versie van deze single is al uitverkocht dus je zal het moeten stellen met de digitale versie.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More