Home Singles MATTER OF MIND – Take It Back

MATTER OF MIND – Take It Back

by Ann Cnockaert

Take It Back is de nieuwe single van het Britse Matter Of Mind. De band uit Stockport brengt een mix van rock, emo en pop, maar slaagt er in om toch een eigen geluid neer te zetten.

Het nummer Take It Back barst van energie, met een aanstekelijk refrein en verbindende ritmes. Het voelt heel oprecht aan.

Zanger J Lambert-Philp vertellt: “Dit nummer is ongelooflijk speciaal voor ons allemaal. Het was een beetje een emotionele achtbaan voor ons allemaal toen het samenkwam; het was één van de meest cathartische songwriting ervaringen die we als band tot nu toe hebben gehad. Het nummer is erg zelf-reflectief terwijl het ook een spiegel is van iemand anders zijn acties. Het geeft bijna het gevoel weer dat je je realiseert dat alles wat je dacht dat goed was, helemaal verkeerd was. Het laat zien dat jezelf en andermans acties elkaar meer beïnvloeden dan de meesten waarschijnlijk beseffen.
Het is een beetje een diepe snee voor mezelf en hopelijk een waar mensen zich aan kunnen vastklampen, zoals de tekst zich aan mij vastklampte. We hebben dit nummer al meer dan een jaar in onze riemen, maar nu voelt het als het juiste moment om het uit te brengen na het ongelooflijk moeilijke jaar dat de wereld heeft gehad.”

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More