Home Singles MARCO Z – Sounds Of The City

MARCO Z – Sounds Of The City

by Bert Geurts

De nieuwe single Sounds Of The City van Marco Z herinnert ons met plezier aan het unieke stemgeluid van de Hasseltse songwriter en is bij de eerste luisterbeurt alleszins verrassend te noemen.

Het lijkt in coronatijden wel een cliché te worden, maar ook in dit nummer horen we een eerder donkere ondertoon. Marco’s verhalende stem wordt eerst begeleid door een sobere piano om vervolgens, troostend open te bloeien met het geluid van dromerige synths en beats. Het is een mooi voorbeeld van hoe een muzikant omgaat met de hedendaagse opgelegde, sociale beperkingen. 

In de videoclip zien we een verdwaalde ziel die op zoek is naar een verwante partner in de vroege ochtenduren van een verlaten stad. Genietend van de rust en de vrijheid, maar toch verlangend naar een lach en dans. Marco bezingt perfect het gemis naar menselijk contact dat aanwezig is bij ieder van ons.

We kijken ongeduldig uit naar het nieuwe album dat op 14 mei zal uitkomen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More