Home Singles MANZO SOUL – Hurt Me Again

MANZO SOUL – Hurt Me Again

by Bart Verlent

Manzo Soul, echte naam Manzo Souleymane, is een 24-jarige Antwerpse singer-songwriter die een mix maakt van soul, trap en hiphop. Hij nam deel aan de muziekwedstrijd Sound Track en aan Humo’s Rock Rally. Samen met zijn producer Anders (Chibi Ichigo, KID, Ian Thomas), die tegelijk ook als manager fungeert, werkte hij een jaar lang aan een aantal nummers die ze deze zomer gaan uitbrengen. De bijhorende ep verschijnt in het najaar.

© Manzo Soul

Hurt Me Again is al een mooi voorproefje van die ep. Het nummer gaat over de pijn en de eenzaamheid, die situaties uit het dagelijkse leven kunnen teweegbrengen. Op dit nummer maakt Manzo sensuele soul met subtiele beats.

Muzikaal komt de track dicht in de buurt van The Weeknd. Manzo heeft een heel flexibele soul stem met een indrukwekkend bereik. Of het nummer zelf een hoogvlieger is, dat laten we in het midden. Zingen kan de Antwerpenaar zeker en vast.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More