Home Belgisch MAHLER -People Like Me (Eigen Beheer).

MAHLER -People Like Me (Eigen Beheer).

by Didier Becu

België is de laatste tijd heer en meester van zo wat alles. Bands met een hoek af (vraag het maar aan Shht of Cocaine Piss), maar ook makers van wat we maar gemakshalve geniale pop zullen noemen doen meer dan hun best.

Als je Gustav buiten beschouwing laat, dan is Mahler nog niet zo’n bekende naam, maar dat zal op één of andere dag wel anders worden, dat voel je gewoon.

Het muzikale project rond Domien Cnockaert is met People Like Me aan zijn tweede single toe en meteen hoor je waar de klepel hangt: dromerige synthpop die je alle hoeken van de kamer laat zien. Een beetje bombastisch dat wel, maar nooit over the top, en altijd in het achterhoofd dat een melodie alleen maar werkt als het blijft hangen.

Automatisch kom je bij bands als Faces On TV, Tout Va Bien of zelfs Oscar And The Wolf terecht. Met People Like Me bewijst Mahler dat ze verdraaid goed weten hoe je verslavende pop dient te schrijven.

Facebook

Vi.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More