Home Belgisch LUNACE – Honest (Eigen Beheer)

LUNACE – Honest (Eigen Beheer)

by Hans Vermeulen

Katrien Braet haalde vorig jaar al onze nationale eindejaarslijst met het knappe ep debuut Illusion. De Antwerpse bracht vrijdag onder haar alias Lunace een gloednieuwe single Honest, uit. En hier gooit ze het voor de gelegenheid over een gans andere boeg.

Honest gaat de confrontatie aan met Katriens echte gevoelens. ‘Eerlijk duurt het langst’ luidt de aloude Bond Zonder Naam-spreuk op de scheurkalender (nostalgie). Lunace wil de waarheid dus niet langer verbloemen en de pure waarheid wordt opgegraven. Een aangeboord thema dat voor iedereen vlotjes toepasselijk is. Is het ook toegankelijk voor iedereen?

Geen electrovibes deze keer, wel een hartverscheurende akoestische gitaar en de breekbare stem van Katrien die laveert van zwoel en intiem naar hoog uithalend in het refrein, zeg maar héél hoog. Heel mooi gezongen maar ook het nummer raakt ons vol waar het ons dient te raken. We horen toetsen Shannon Lay en Emmy The Great naar de oppervlakte komen en dat voelt heel behaaglijk aan. Een paar links naar een aantal sociale platformen vind je hieronder.

FacebookInstagramVi.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More