Home Belgisch LUNA EN DE MAANSTENEN – Stroman

LUNA EN DE MAANSTENEN – Stroman

by Filip Verbeeck

De nieuwste release van Luna en de maanstenen is er weer ééntje om duimen en vingers bij af te likken. Stroman is zowaar nog beter dan de voorganger Gewoon Gewoon wat op zich al een prestatie is. De single is wederom opgenomen in de High Time Studio in Herk-de-Stad onder deskundige begeleiding van producer Thomas Valkiers, een naam die we de laatste tijd zeer veel horen.

Stroman gaat over een paniek aanval en het onvermogen om je eigen beslissingen te nemen. De tekst probeert een gevoel neer te zetten, over hoe de stress je, tijdens een paniekaanval, kan verlammen en zelfs de meest simpele vragen of taken er teveel aan zijn. In het nummer wordt er dan ook gesmeekt om tot stroman gemaakt te worden, en je hele zijn in andermans handen te leggen.

De sound is een dikke pluim voor Thomas Valkiers’ zeer knappe productie! Luna zingt geweldig en heeft opnieuw een fantastisch tekst uit haar hoge hoed getoverd. Vergeet natuurlijk de kers op de taart met Jitse Verschueren op gitaar en Parker Giele Tuinder op drums niet, zonder hen geen Luna En De Maanstenen.

Dit trio heeft gewoon alles om het te maken. De band is momenteel hard aan het werk aan een nieuwe single en ze hopen dat deze in de zomer kan gereleased worden.

Luna is ondertussen ook nog bezig met haar stage kleinkunst bij Theater Froefroe. Ze voorziet daar de muzikale begeleiding in de vorm van achtergrond muziek en muzikale intermezzo’s met zang voor de voorstelling Prins Arthur V. De voorstelling speelt in verscheidene cc’s door heel Vlaanderen en duurt nog tot begin juni. Daarna brengt ze haar theatersolo onder de naam van het Conservatorium van Antwerpen die ze dan ook op Zomer Van Antwerpen zal spelen op 25 juli. Een bezige, en ook zeer creatieve bij noemen ze dat.

We blijven het tot in den treure herhalen maar steun de band en ga ze live ergens bekijken. Er zijn genoeg opportuniteiten hiervoor en je zal niet teleurgesteld worden, dat garanderen we!

https://www.froefroe.be/kalender / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More