Home Belgisch LUNA EN DE MAANSTENEN – Gewoon gewoon

LUNA EN DE MAANSTENEN – Gewoon gewoon

by Filip Verbeeck

Luna en de Maanstenen omschrijven zichzelf als twee lange jongens een één klein meisje die Nederlandstalige Friet-Steak-Punk brengen.

De band zag het licht op het Conservatorium van Antwerpen als schoolproject. Als onderwerpen voor hun nummers kiezen ze graag wat er rondom hen bevindt, gaande van keukenzout tot grootheidswaanzin.

Luna en de Maanstenen zijn Luna Janssens op zang en bas, Jitse Verschueren op gitaar en achter de drum Parker Giele Tuinder. Het nummer is opgenomen in High Time Studio met Thomas Valkiers.

© Luna en de Maanstenen

Gewoon gewoon is het debuut van de band en de wereld zal het geweten hebben!

Het gaat over ons allen. Iedereen kent dat gevoel wel: “Ik denk dat ik toch echt wel anders ben dan de anderen, ik denk dat ik een speciaal geval ben”. Gewoon gewoon is hier om jou te vertellen: dat ben je niet!

Het nummer is gewoon top! Het is een sneltrein die je meezuigt in de wereld van Luna en de Maanstenen. Het is onmogelijk om stil te blijven zitten. Gewoon gewoon zit knap in elkaar en heeft een fantastische sound. Zet daar de zang en de zeer sterke en grappige tekst van Luna bij en je hebt een klassieker in wording.

Het nummer is ook gebruikt bij de Streamz reeks Hamsters van cartooniste Niet Nu Laura. Het zit in de aftiteling van de zesde aflevering, Graaspop.

We hebben al het genoegen gehad ze live te zien en ze zijn echt steengoed! Dus als je ze ergens op een affiche ziet: gewoon gaan kijken.

INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More