Home Singles LOW HILL – Collide

LOW HILL – Collide

by Bart Verlent

Na 15 jaar ruilde Laurens Vanhulle, alias Low Hill, zijn vertrouwde Antwerpen in voor Brussel. Daar kan hij, op onbekend terrein, nieuw materiaal uittesten. Sinds dit jaar is hij ook artist in residence bij muziekcentrum Volta, waar hij al volop aan het werken is aan een nieuwe live-set. Het was al drie jaar stil rond de talentrijke artiest, zijn laatste wapenfeit was de instrumentale ep As You Fall Into The Sky en de single Heal die bij V2 Records verscheen.

© Low Hill

Collide is de eerste single uit het nieuwe Low Hill hoofdstuk dat Vanhulle heeft ingeblikt met Benjamin Desmet (SX). De track vertelt een verhaal van zelfmisleiding en de innerlijke strijd die gevoerd wordt wanneer je wanhopig probeert om niet verliefd te worden. Het is een donkere meeslepende elektrosong waarop Laurens nog intensere zingt dan voorheen. We wisten al lang dat Vanhulle een enorm straffe stem heeft maar op deze song gaat hij nog een stapje verder en zingt Laurens met zoveel passie en overtuiging dat hij ons nogmaals heeft verbaast met zijn soulvolle stem.

Wat een straffe song is dit.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More