Home Belgisch LOVERMAN – Would (PIAS)

LOVERMAN – Would (PIAS)

by Ann Cnockaert

James De Graef bracht onder de naam Loverman enkele prachtige singles uit waaruit duidelijk naar voren kwam dat hij solo een compleet andere muzikale koers wilde varen dan met zijn vroegere band Shht. In plaats van de gekke en chaotische nummers die hij eerder met de band maakte, brengt James nu liedjes in het singer-songwriter genre die een uiterst breekbare kant van zijn artistieke expressie laten zien. Nu is er zijn nieuwste single Would waarmee hij tegelijk zijn debuutalbum aankondigt.


Would (Right In Front Of Your Eyes) gaat over de uitdagingen van de liefde. het is een opwindend stukje folk en illustreert dat Lovermans songwriting-vaardigheden veel breder gaan dan je in eerste instantie zou denken.

Hoewel hij eerder een zachtere en meer tedere kant van zichzelf liet zien in nummers als Candyman en Into The Night, klinkt De Graef op dit nieuwe nummer juist energiek en geïnspireerd. De vocale bijdragen van zijn creatieve (en echte) partner Daisy Ray voegen absoluut een aangename dimensie toe aan het nummer.

Loverman heeft enkele clubshows in België gepland, en zijn debuutalbum Lovesongs wordt gereleased op 27 oktober.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More