Home Singles LONUS – Young (Eigen Beheer)

LONUS – Young (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Een paar maanden geleden kregen we de debuutsingle Headspace van Lonus in onze mailbox. We hoorden toen een duo dat hard werkte aan een eigen sound die wat in de lijn lag van Tame Impala. Simon Reyners en Sander Villers maakten eerder deel uit van het project Wavemaker en na een aantal jaar hebben ze elkaar teruggevonden. Dit is maar goed ook want samen maken ze kwaliteitsvolle psychpop.

(c) Lonus

Op Young flirt het duo met r&b en zo krijgen we een totaal andere kant van Lonus te horen. Reyners heeft het nummer bijna zeemzoet ingezongen en klinkt nu een beetje als The Weeknd en Jungle. Sensuele electro dus die zeker mikt op de dansvloer.

Het is fijn dat dit duo zo’n eclectische muziek smaak heeft en ernaar streeft zo breed mogelijk te gaan. Met Lonus maken ze smaakvolle pop die altijd blijft boeien. We zijn nu al benieuwd naar wat ze voor ons in petto hebben voor de volgende single.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More