Home Singles LONUS – Headspace (Eigen Beheer)

LONUS – Headspace (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Simon Reyners en Sander Villers zaten vroeger samen in het project Wavemaker. Dat project viel in 2015 uit elkaar waarna ze ook mekaar uit het oog verloren. Simon ging studeren aan PXL-Music en speelde bij Pelikaan en Mirranda. Nu wil hij zich echter volledig focussen op zijn eigen muziek. Daarom ging hij thuis in “bedroom-producer” modus. Samen met Sander werkt hij de nummers volledig af waarna ze de studio indoken.

(c) Lonus

Met Lonus wil het duo psychpop maken zonder beperkingen. Ze willen doen waar ze zin in hebben en zo eclectische muziek tot stand brengen. Headspace is hun debuutsingle en het is meteen een schot in de roos. Een zalig lazy nummer waar we inderdaad wat psychedelische invloeden in horen. Het is vooral een heel boeiende compositie met bijzondere breaks en originele geluiden.

Headspace schept hoge verwachtingen voor de toekomst. We horen dat het duo gek is van Tame Impala maar ze hebben met die invloed hun eigen ding gedaan. Zo leveren ze een heel straf nummer af met een unieke sound. Headspace is nu al ons favoriete lazy summer song van het jaar.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More