Home Singles LONSIN – Fearless

LONSIN – Fearless

by Bart Verlent

Lonsin is het soloproject van de Brugse Annelies Lantsoght. Ondertussen woont ze al tien jaar in Brussel waar ze elektronische dreampop maakt. In haar nummers onderzoekt Lonsin hoe je je kwetsbaar kunt opstellen in deze luide wereld. De elektronische muziek en geluiden in Brussel ondersteunen die kwetsbaarheid.

© Lonsin

In 2019 nam Annelies een demo op met producer Ruben Lefever (Float Fall) en momenteel werken ze samen aan haar debuutep. Die zal in de loop van dit jaar verschijnen. Fearless is haar eerste single en gaat over hoe angst je kan verlammen. Ze schreef dit nummer omdat ze bang was om alleen te zijn, ze zou graag die angst achter zich laten.

Fearless is heldere dreampop met zweverige electro geluiden en subtiele beats. Lantsoght heeft een mooie zuivere stem die perfect past bij deze zweverige geluiden. Het is dan ook het perfecte visitekaartje dat Losin hier heeft neergezet.

De clip geeft de tekst perfect weer door te spelen met elementen zoals een kille onpersoonlijke omgeving. Maar het nummer straalt alleen maar veel warmte af.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More