Home Singles LONEWOLVES IN PARADISE – The Mistaken Man (Eigen Beheer)

LONEWOLVES IN PARADISE – The Mistaken Man (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Vorig jaar maakten we kennis met het Antwerpse duo Lonewolves In Paradise. Ze losten twee singles waarop stevige postpunk te horen viel. Veel informatie over deze band kregen we tot nu toe niet. Alleen strooien ze met referenties die gaan van The Clash en Queens Of The Stone Stage tot de postpunk van Joy Division, Interpol, Fountains D.C. en Shame.

© Lonewolves In Paradise

Op de eerste twee singles maakten Lonewolves In Paradise redelijk straightforward postpunk. Met dit nieuw nummer laten ze zich eens van een andere kant horen. Voor het eerst komen de synthesizers meer op de voorgrond en spelen de gitaren eerder een bijrol.

Bij The Mistaken Man moeten we meer denken aan de songs van The Neon Judgement van midden de jaren 80. Het is echt wel een retro geluid dat al diverse bands in het verleden gekopieerd hebben. Op deze derde Lonewolves In Paradise single overtuigt het duo niet echt.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More