Home Singles LONEWOLVES IN PARADISE – The Blame Was Given But Never Received

LONEWOLVES IN PARADISE – The Blame Was Given But Never Received

by Bart Verlent

Het is meer dan een jaar geleden dat het duo Lonewolves In Paradise hun laatste single Spririt Dinosaur op de mensheid losliet. Intussen heeft de postpunk/rock band nog niet veel informatie over zichzelf vrijgegeven. We kregen geen namen van groepsleden of meer info over de songs, ze laten de muziek gewoon voor zich spreken.

© Lonewolves In Paradise

The Blame Was Given But Never Received is alweer hun zesde single en daar horen we een combinatie in van 80’s postpunk en moderne postpunk. Aan de ene kant klinkt het nummer vrij hoekig, terwijl ze tegelijk de scherpe kantjes eraf vijlen met een warme gitaar sound.

Het nummer drijft vooral op een donkere basriff, voortstuwende drums en duistere zang. Zo hebben ze weer een serieus bommetje in elkaar gestoken.

Ondertussen weten we dat Lonewolves In Paradise telkens weer komt met een nieuwe insteek, waardoor hun singles allemaal heel verschillend klinken. Wat ons betreft mogen ze dan eindelijk eens een debuutplaat uitbrengen en ons live overtuigen met hun straffe geluid.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More