Home Singles ANNA OF THE NORTH – I Do You (PIAS)

ANNA OF THE NORTH – I Do You (PIAS)

by Hans Verhoeven

Goeie backing vocals! Tja wat moeten mens of dier of beiden schrijven over deze single? Dat ze als koningin der Vikingen uit het noorden komt – in haar geval Noorwegen – want noordelijker is niet mogelijk? Dat ze al acht jaar bezig is met wat ze aan het doen is? Wat doet ze?

Wel, muziek maken. Het is pop, het geluid van een ontkurkt flesje frisdrank want zo hoort pop te klinken, die gasbelletjes daarin. POP!

Goeie single maar mensen met oren hebben dit al heel hun leven gehoord, levens zal dit niet veranderen en misschien is dat maar best zo. Net alsof het best zo is om te wachten tot 4 november (Iemand een kalender bij de hand?) tot Crazy Life, de lp, uitkomt.

Zoals het op onze schoolrapporten ooit stond: “Goed, maar kan beter”. Desalniettemin (het mooiste woord in ons Nederlands) is het, nog eens, een goeie single en zijn het, nog eens, goeie backing vocals! Het ga je goed, Anna, daar in het noorden. Wij luisteren.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More