Home Singles LONEWOLVES IN PARADISE – Spirit Dinosaur

LONEWOLVES IN PARADISE – Spirit Dinosaur

by Bart Verlent

Lonewolves In Paradise is een Antwerps duo dat weinig prijs geeft over zichzelf. Het enige dat we van deze twee heren weten is dat ze beïnvloed zijn door de muziek van The Clash, Joy Division, Interpol, Fountains D.C., Shame en Queens Of The Stone Age. Sinds vorig jaar brachten ze vier singles uit die gaan van stevige postpunk, waarin de gitaren op de voorgrond komen, tot flauwe 80’s new wave met veel synthesizers.

© Lonewolves In Paradise

Voor single nummer vijf Spirit Dinosaur liet het duo de synths achterwege en krijgen we terug stevige gitaren. We horen de invloed van Queens Of The Stone Age maar de “coole” zang zorgt voor een totaal andere vibe dan bij Josh Homme en zijn vrienden.

We horen in Spirit Dinosaur terug de vurigheid van de eerste singles The Wuh en R.A.M. waar we zo van onder de indruk waren en die we op twee opvolgers wat misten. Nu ze het vuur terug gevonden hebben, sluiten we deze Lonewolves terug in ons hart.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More