Home LiveFoto's KOEN BUYSE (ZORNIK) Knokke-Heist, Parkies (02/08/2021)

KOEN BUYSE (ZORNIK) Knokke-Heist, Parkies (02/08/2021)

by Johan Vanparys

Parkies brengt een reeks concerten in verschillende steden, vandaag was Koen Buyse te gast in Knokke-Heist.

Toen Zornik hun reunië optreden in de Ancienne Belgique aankondigde, vlogen de tickets meteen de deur uit. Gelukkig kunnen we frontman Koen Buyse nu ook bij Parkies aan het werk zien. De excentrieke, aparte, opvallende en charismatische rocker behoort nog steeds tot de absolute top en moet je minstens één keer in je leven live aan het werk gezien hebben. Buyse is een vakman die weet hoe hij zijn publiek moet bespelen.

Koen kan putten uit een enorm repertoire en na enkele songs en gecharmeerd door enkele kleutermeisjes die dansen voor het podium bracht hij een liedje voor alle meisjes.

Voor I Feel Alright vroeg hij het publiek om mee te klappen in de handen en een aantal toeschouwers op de stoelen. Wat gewillig opgevolgd werd en meteen was de passiviteit uit het publiek.

Ook het Nederlandstalig repertoire kwam aan bod. Uit Vive Le Vélo van 2019 zong hij Lopen Kan Ik Later. Maar toch waren de hits uit het Zornik-tijdperk de reden van de meeste toeschouwers om deze show mee te maken.

Met zijn bis-nummer Scared Of Yourself …Think About The Lies…. sloot Koen deze niet zo warme avond af met toch een beetje warmte in ons binnenste.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More