Home Singles LOLA DEMO – Love Bite

LOLA DEMO – Love Bite

by Nel Mertens

Ze durft. Ze durft het zelfs weken na Valentijn over de beet van de liefde te hebben. Schoon toch…! En zo klinkt de nieuwste single van Lola Demo ook.

Het was meer dan 12 maanden geleden dat de Griekse Erika Bach (die we ook kennen van Ape The Cry, Hard Candy, M1NK) iets uitbracht en het verleden bracht haar vooral droevige  – doch prachtige – songs. Dat tijdperk is voorbij, want ze liet haar rommelige, grungy kantje opnieuw de bovenhand nemen en bande de slechte dingen uit het leven met een scheve grijns van volledige tevredenheid.

En dat laat ze ook horen in Love Bite, met gitaar, drums en bas en een vleugje noise. Het resultaat is een waanzinnige track, die wat sarcasme in zich draagt en vuil steigert rond de tekst over liefde, narcisme, vernedering en verheerlijking. Zelf vat ze het het best samen met de woorden: “Grootte doet er echt wel toe in het geval van hersenmaterie.!”

You tried to twist my mind
Bend and shape my thoughts all the time
Made love into prison
It caused this collision
Your tongue in my mouth
I want to spit it out
Love bite so delicious
Until you became viscious

Een bedwelmend, opwindende track waarmee deze bijzondere garagerockdame alweer alle harten doorboort. “Love bite so delicious…”

Love Bite is digitaal verschenen.

Facebook Bandcamp Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More