Home Singles LO-LEE-TA – Juno (Fons Records/Gazer Tapes)

LO-LEE-TA – Juno (Fons Records/Gazer Tapes)

by Bart Verlent

Op vrijdag 4 maart verschijnt de tweede ep In Artificial Light van de Limburgse triphop band Lo-Lee-Ta. Uit deze nieuwe ep kregen we al twee pareltjes (Inflatable Animals en Black Screen) te horen waar we serieus van onder de indruk waren. Vandaag krijgen we nog een voorproefje van Marie-Laure Fazioli en Benji Jame.

© Lo-Lee-Ta

Juno is een tragische dreampop-ballade, vernoemd naar de Roland Juno synthesizer die in het nummer prominent te horen is. Deze song gaat over een personage dat er alles aan doet om zijn geliefde te beschermen tegen pijn en verdriet. Volgend in de voetsporen van zijn geliefde dreigt de protagonist zelf verstrengeld te geraken in leed.

In Artificial Light begint ingetogen met de wondermooie stem van Marie-Laure en de klanken van de Juno. Na de eerste strofe vallen de gitaar en drum in waardoor het nummer meer kleur krijgt. In het tweede deel bloeit het nummer nog meer open en worden we volledig meegesleept in de knappe droomwereld van Lo-Lee-Ta.

Je kan dit unieke duo aan het werk zien op:
18/03 – Kapel, Herentals
19/03 – MOD, Hasselt (ep release In Artificial Light)
05/05 – Cabron, Antwerpen
18/06 – Trix, Antwerpen (FONS Records labelnight)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More