Home Singles LIP SERVICE – Flood

LIP SERVICE – Flood

by Bart Verlent

Na twee ep’s brengen Kasper Cornelus, Hannah Cornelus, Roel Delplancke en Mathijs Steels, alias Lip Service, in januari 2023 eindelijk hun debuutplaat Funny Face uit. Na Humble Me en Funny Face krijgen we vandaag nog een aanstekelijk voorproefje uit de langspeler.

© Björn Comhaire

Flood is een zwoele song die gaat over tweede kansen. Het soort tweede kansen dat we nooit krijgen: de kans om iemand of iets nog eens voor het eerst te zien, ongekleurd door voorgeschiedenis of voorkennis. Onze herinneringen zijn stofjes in onze ogen en oren, soms kunnen we dromen van een vloedgolf die deze komt wegspoelen.

Lip Service is bekend voor haar zorgeloze, catchy nummers maar deze Flood ligt iets zwaarder op de hand. Aan de andere kant bevat de intro een vrolijke reggae vibe die ook in het refrein terugkomt. Alleen de strofes klinken iets donkerder dan we gewoon zijn van dit Gents viertal.

Het is opnieuw een pakkende, aanstekelijke song waar we na één beluistering niet genoeg van krijgen. Laat die debuutplaat maar komen, we zijn volledig klaar om ons over te geven aan de kleurrijke wereld van Lip Service.

Op donderdag 9 februari 2023 stelt Lip Service hun album voor in de Gentse VIERNULVIER.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More