Home Belgisch LILI DAANS – Awful Beautiful

LILI DAANS – Awful Beautiful

by Nel Mertens

Piepjong en ongehoord! Deze vijftienjarige jongedame pakte haar gitaar vast en nam een geslaagde eerste single Awful Beautiful op.

Lili Daans laat met Awful Beautiful haar eerste nummer op de wereld los en laat een knappe indierocksound horen. Haar fragiele, maar heldere stem laat haar eigen bedachtzame ‘Where is my mind?’ weerklinken in een zachtwarme rocksound. Met een frisse elegantie, maakt ze melancholie tot iets vreselijk schoons. Ze groeit nog steeds op in een nest vol creativiteit en muziek, waar onder andere de muzikale roots van papa Wim Daans (a.k.a. producer Pulse Mandala, vroeger ook muzikant bij The Arch, Zethrya, Lords Of Acid, Poésie Noire, Luc Van Acker… ) wellicht een mooie voedingsbodem zijn om haar muzikale talent te mogen ontplooien.

Ze speelt gitaar, zegt ze. Nu ongeveer een jaar. Maar ze doet meer dan dat. Voor de baslijn deed ze beroep op David J. Carpenter, maar daarnaast speelde ze alles zelf in voor deze eerste volledige demo. Toch droomt ze van een band. Bij deze dus een oproep aan muzikanten (liefst uit regio Maaseik of Aarschot) om samen met Lili nummers te schrijven en podia te vullen.

Eentje om in het oog te houden, deze dame. Laat Awful Beautiful alvast door jullie oren galmen… in afwachting van meer van dit door Lili Daans!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More