Home Singles LEPOPSKI – Ice Cream

LEPOPSKI – Ice Cream

by Bart Verlent

Cédric, Jari, Hannes en Morgan vertonen zich al sinds 2019 op diverse podia onder de naam Lepopski. Toch hebben ze tot nu gewacht om hun eerste single uit te brengen. De Gents/Oostendse bands nam deel aan Sound Track in 2019 en 2021, stond in de de preselectie van Humo’s Rock Rally in 2022 en dit jaar stonden ze op Leffingeleuren met hun naar 60’s ruikende psychedelische popsongs.

© Lepopski

Op 19 januari verschijnt de debuutep van Lepopski en op 26 januari stellen ze die voor in Muziekclub De Zwerver in Leffinge. Ice Cream is er een heel lekker voorproefje uit. Het is een tragikomische liefdeslied om bij weg te dromen en het zou niet misstaan tussen het oeuvre van Pink Floyd toen Syd Barrett nog deel uit maakte van de band. Maar langs de andere kant klinkt het ook hedendaags met een kleurrijk Tame Impala en MGMT randje.

Dit ijsje smaakt zeker naar meer en we zijn zeer benieuwd naar de ep van dit viertal. Misschien is het goed dat ze zo lang gewacht hebben om iets uit te brengen zodat hun geluid en liedjes wat konden rijpen, want deze single is echt wel top.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More