Home Belgisch LENA NIRO – Driftwood

LENA NIRO – Driftwood

by Ann Cnockaert

In de wereld van muziek zijn er artiesten die van jongs af aan hun passie najagen en anderen die pas later in het leven de weg naar de spotlights vinden. Lena Niro behoort tot die laatste categorie.
De nieuwste single Driftwood van deze Vlaamse artieste markeert de start van een betoverend muzikaal avontuur.

© Lena Niro

Niro moest haar weg zelf vinden in de muziekwereld. Na een periode van zelfstudie ontwikkelde ze een redelijke beheersing van gitaar, bas en piano.

Lena Niro’s reis in de muziekwereld is geen haastige sprint, maar een doordachte en betekenisvolle ontdekkingsreis. Ze nam de tijd om haar muziek te perfectioneren en dat is er duidelijk aan te horen. Met een hese, doorrookte stem die rechtstreeks uit haar ziel lijkt te komen, weet ze ons moeiteloos mee te voeren in haar verhalen.

De betoverende single Driftwood is slechts een voorproefje, er volgen binnenkort nog singles en een ep. We zijn geprikkeld om te achterhalen welk gezicht er schuilgaat achter de naam Lena Niro en te ontdekken wat deze dame nog meer in haar mars heeft.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More