Home Singles LEFWERK – (N)ooit (Pig Parade Records)

LEFWERK – (N)ooit (Pig Parade Records)

by Bart Verlent

Vorig jaar brachten de hiphopbroers Vinnie ‘Tjons’ en Niels ‘Swieso’ François, alias Lefwerk, hun straf debuutalbum Blijf Klein uit. Nu is het duo er terug met een nieuwe single. Het toont dat de twee broers niet stilzitten en moed houden, coronacrisis of niet.

© Lefwerk

Met deze nieuwe single laten ze de luisteraar kiezen tussen “Ooit” of “Nooit”. Het nummer gaat over hun wens om met hun muziek een zo groot en zo breed mogelijk publiek te bereiken. Als plattelandbewoners/jongens proberen ze op te boksen tegen het geweldige aanbod uit de grote steden. Met deze track willen ze zich simpelweg laten horen, zodat ze hun goesting naar meer nog meer kunnen laten zien.

Met het debuutalbum merkten we al op dat Tjons en Swieso heel wat in hun mars hebben en dat ze hun eigen uniek pad volgen. Ze moeten zich allang niet meer bewijzen, want hun tracks zijn even sterk als de hiphop die ons vanuit de steden bereikt. Voor ons is het dus zeker Ooit!

Een hele straffe track die in een perfecte wereld grijs zou moeten gedraaid worden op de verschillende radiozenders.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More