Home Singles LEBLANC & ALL-TURN & AKBAR – Elle

LEBLANC & ALL-TURN & AKBAR – Elle

by Bart Verlent

De 19-jarige rapper Daan De Witte aka LeBlanc uit Schaarbeek werd met zijn Nederlandstalige hiphop tracks opgepikt in de hiphop playlist Code 32. Zo kreeg hij een kans om een showcase te spelen in de Ancienne Belgique en een concert in Pilar. Hij won bij Bruzz de Sound Of Sprouts-prijs waardoor hij nu een 2-wekelijkse radioshow heeft op de Brusselse radiozender.

© LeBlanc, All-Turn, Akbar

Op zijn nieuwe single Elle werkt hij samen met Humo’s Rock Rally-finalist All-Turn en r&b zanger Akbar. Samen brengen ze een drietalig rapnummer op de beats van Francois, de producer waar LeBlanc altijd mee samenwerkt. Omdat ze zo geloven in deze track hebben ze deze later masteren door Equus die samenwerkte met onder andere Zwangere Guy en Brihang.

Het nummer ontstond als een soort freestyle in de gang van de Beursschouwburg. Het is een liefdesnummer waarin het trio zingt/rapt over hun partner, met veel romantiek en een streepje humor. Elle is een zalige rustige track waarop de drie hun tekst subtiel hebben neergelegd waardoor je een perfect geheel krijgt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More