Home Belgisch LARSSEN. – Make It Right (IF-HI)

LARSSEN. – Make It Right (IF-HI)

by Klaas De Neve

Na positieve reviews van hun vorige singles komt het Gentse Larssen. met hun zomersingle Make It Right en die is een schot in de roos.

Laat dit nog maar de derde single zijn van Larssen. maar hun mix van donkere en dansbare beats slaat aan. Het nummer Make It Right verschijnt in de zomer van 2020, de meest ongewone zomer tot nu toe en dat is ook waar het nummer op inspeelt. Het gaat over hoe de afstand tussen twee personen de relatie breekt. Zet daar een dansbare beat en de eigenzinnigheid van Sasja Maekelberg en Sander Bosmans onder en je krijgt Larssen. Ook horen we hier wat invloeden van Simon Says van Pharaohe Monch.

De vorige single kon genieten van positieve reviews en airplay op Studio Brussel. De band maakte in het voorjaar ook al een passage in de AB Club als voorprogramma van Rex Rebel. Nu doen ze het met een zwoel zomernummer in tijden van pandemie.

Make It Right verscheen bij het IF-HI label.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More