Home Singles FAT TROUT TRAILER PARK – Wendigo (22Twenty)

FAT TROUT TRAILER PARK – Wendigo (22Twenty)

by Bart Verlent

Nadat Sean Raab ons land inwisselde voor de States en daar zijn solo-project Fat Trout Trailer Park uit de grond heeft gestampt, gaat het heel goed met zijn muzikale carrière. Zijn eerste twee singles Gold en Fatberg werden opgepikt door de internationale pers, NME, DIY Magazine, Clash Magazine, Alt Press,… Ze zijn allemaal onder de indruk van Seans originele aanpak van psychedelische post-punk uit een andere dimensie.

(c) Fat Trout Trailer Park

We zijn altijd benieuwd naar wat Raab ons gaat voorschotelen. Met zijn debuutsingle Fatberg kregen we een bijzondere collage van diverse genres op een hoop gegooid en dat zorgde voor boeiende chaos. De opvolger Gold was iets meer toegankelijk, ook al zitten daar ook vreemde wendingen in maar die maken het alleen maar boeiend. Single nummer drie Wendigo gaat over het mythische wezen met dezelfde naam. Mensen die bezeten zijn door dit wezen zouden moorden, hebben onverzadigbare hebzucht en kannibalistische trekjes… Dat is ook te horen aan het nummer. De song opent lieflijk (met een vrij gruwelijk tekst weliswaar) maar barst dan open als een waanzinnige en verandert in bizarre buitenaardse glamrock.

Van Fat Trout Trailer Park mag je altijd het onverwachte verwachten. Geen eenvoudige nummer met altijd dezelfde strofe en refrein, dat is niks voor Raab. Hij wil zijn luisteraars wakker schudden met avontuurlijke en opwindende muziek. Wij zijn alvast blij dat hij ons weer trakteert op een geweldige, super originele song.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More