Home Singles LANTERNS ON THE LAKE – The Likes Of Us (Bella Union/PIAS)

LANTERNS ON THE LAKE – The Likes Of Us (Bella Union/PIAS)

by Bart Verlent

Het is drie jaar geleden dat de Engelse band Lanterns On The Lake hun laatste album Spook The Herd uitbracht. Op 2 juni verschijnt eindelijk de opvolger Versions Of Us. De afgelopen jaren gingen Hazel Wilde en co door een donkere periode waardoor het nieuwe album er bijna niet was gekomen. Met de hulp van Philip Selway (drummer van Radiohead) die de drumpartijen inspeelde voor het album, is de band toch door die donkere periode geraakt.

© Lanterns On the Lake

The Likes Of Us is de eerste single uit het nieuwe album en gaat erover dat we in een tijd leven waarin de toekomst onzeker kan aanvoelen en er veel negativiteit en chaos is. We moeten blijven geloven in andere mogelijkheden en ons gevoel van hoop niet laten stelen door anderen. Dat doet de band met een positieve, warme track vol knappe arrangementen en Wilde die met veel passie haar tekst zingt.

Momenteel heeft Lanterns On The Lake enkel nog maar live-data bekend gemaakt in eigen land maar we hopen dat ze ook afzakken naar Europa. Dit nummer zou live best voor kippenvel kunnen zorgen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More