Home Singles LANI – Going Up

LANI – Going Up

by Bart Verlent

Lani Pellegrini maakt deel uit van Chackie Jam en doet daarnaast ook heel wat sessiewerk voor onder andere Rhea, Milo Meskens, Ramkot, Gestapo Knallmuzik... Nu vond Pellegrini dat de tijd rijp was om haar eigen soloproject op poten te zetten onder de naam Lani. Live wordt ze bijgestaan door Hannes Cuyvers van Ramkot, Stijn Konings van Kids With Buns en Sam Enthoven van Mayorga. Lani staat voor aanstekelijke popsongs met sappige subs, boeiende melodieën en diepe bassen.

© Lani

In april van dit jaar bracht ze haar debuutep Look At Me uit en nu heeft ze al een nieuwe single klaar. Going Up is een late corona-kater over onzekerheid en eenzaamheid die velen onder ons verlamde. Het is ook een aanklacht die gehoord mag worden.

Net als de songs op de ep is deze Going Up ook super aanstekelijk. Lani heeft het recept te pakken om catchy songs te schrijven, daar komt nog bij dat ze een straffe stem heeft die alle kanten kan uitgaan. Met andere woorden dit is een topsong om dit jaar perfect met af te sluiten.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More